Home  |  Nieuws  |  Over ons  |  Onze honden  |  Nesten  |  Planning  |  Foto's  |  Dek-reuen  |  Vaccineren  |  Links  |    Contact 


Ripper of Greydon

 

Geboortedatum : 02-01-2013
 x-mechelse herder reu

 Vader : Hunter
 Moeder : Donya

 Resultaten : PH-1 429 CL op 11-07-2015 te Rijen

 Röntgen :  Heupen, ellebogen en rug 100% in orde
 foto's aanwezig
 

 klik hier voor de bloedlijn
 

 

 

Ripper is de nieuwe reu van Gerben. Ripper hebben we zelf gefokt, met als ouders onze eigen Donya en Hunter van Piet Verschoor.
Gerben wil met Ripper PH-1 gaan trainen, maar laat hem eerst maar lekker pup zijn.

25-03-2014: Met Ripper gaat het goed, hij is vorige week volledig geröntgend en voor de volle 100% in orde bevonden.
Ook met trainen gaat Ripper voorspoedig, hij heeft al veel oefeningen onder de knie. Gerben gaat met hem deze zomer de eerste oefendagen draaien.

Ripper doet het super, draait diverse oefendagen mee, heeft op 3 Mei een nette 4e plaats behaald bij de Kringwedstrijd te Oisterwijk, en op op 30 Mei een zeer mooie4 2e plaatst behaald bij de afscheidswedstrijd van helper Marco Rovers. Als alles goed gaat, gaan Gerben en Ripper in Juli 2015 naar de zomerkeuring knpv in Rijen.

12-07-2015 : Gerben en Ripper hebben een prachtig Ph-1 certificaat met lof behaald in Rijen
24-07-2015 : Ripper heeft de praktijktest en de medische keuring goed door staan, en is nu aangekocht door Politie Rotterdam
Hij gaat daar een mooie actieve toekomst tegemoet. Hij staat nog steeds tot onze beschikking voor dekkingen.

18-02-2018 : Ripper is bij ons terug gekomen. Bij hem is in Jan. een hernia geconstateerd en hieraan is hij op 1 Febr. geopereerd. Na 2 weken revalidatie en rust bij zijn geleider Bart, is hij op 17 Febr. bij ons terug gekomen, met vervroegd pensioen.  Nu hier nog voldoende rusten en revalideren en daarna weer rustig aan zijn beweging opbouwen. Hij zal hier zijn verder leventje als actieve huishond wonen. Er mag gewoon mee gefietst, gezwommen en gewandeld worden. Dus dat gaan we zeker doen. Nieuwe foto's op zijn fotopagina.

28-06-2018 : Ripper is volledig hersteld van zijn hernia, en heeft zich prima aangepast aan het leven als huishond.

!!! Wij hebben natuurlijk uitvoerig onderzoek en navraag gedaan ivm de hernia die hij heeft gehad in Jan 2018 en waaraan hij geopereerd is, en dit heeft geen gevolgen voor zijn nakomelingen of nieuwe dekkingen. Zijn hernia was het gevolg van het toch wel zware politiewerk en bijbehorende trainingen, en kwestie pure pech. Deze hernia is NIET erfelijk, en staan dus nieuwe dekkingen niet in de weg !!!

 

 

    

 

Kijk voor meer foto's van Ripper op zijn eigen fotopagina !

 

terug naar onze honden


© 2018- SV Niets van deze site mag gebruikt, gepubliceerd of gekopieerd worden, zonder mijn schriftelijke toestemming