Home  |  Nieuws  |  Over ons  |  Onze honden  |  Nesten  |  Planning  |  Foto's  |  Dek-reuen  |  Vaccineren  |  Links  |    Contact 


Planning voorjaar 2019

H2-nest van Happy X Ripper of Greydon
als ons H1-nest zich goed laat zien, de komende 1.5 jaar, dan willen we in 2019 een nestherhaling van het H1-nest te doen
reserveringen hiervoor kunnen we nu gaan aannemen, reeds 3 reuen en 1 teef gereserveerd

 

x


Happy

geb.datum : 25-11-2015
in opl  PH-1
Klik hier voor de bloedlijn
Medisch 100 % in orde, foto's aanwezig
 

 
Ripper of Greydon

geb.datum : 02-01-2013
in bezit PH1 429 CL (Dhr. G Veroude)
Klik hier voor de bloedlijn  
Medisch 100 % in orde

2.5 jaar actieve diensthond politie Rotterdam

Nu weer met vroeg pensioen bij ons thuis
 


 

Happy is een mooi donker,  fijn gebouwd teefje, wat komt uit de lijnen van Charlie en Dax/Django van Dhr. vd Doelen. Ook zit er Rocky van Dhr. Evers in haar lijn. Happy heeft een grote will-to-please, enorme buitdrift en een mooie volle, rustige beet. Happy is rustig in haar kennel, en sociaal naar mens en dier.

Ripper is door ons zelf gefokt, uit het 1e nestje van Donya. In Rippers bloedlijn zit Hunter, Rocky van Dhr. Evers en aan moeders kant Thunder-Guy (Kamps) en Basco/Gerhards lijn.
Ripper heeft met Gerben het Ph1 certificaat behaald en heeft 2.5 jaar in actieve dienst van de hondenbrigade Politie Rotterdam gewerkt. Ripper bezit ook een hoge buitdrift, mooie rustige beet. Door zijn hernia is hij vroegtijdig met pensioen gegaan en leeft nu als relaxte huishond bij ons binnen.

!!! Wij hebben natuurlijk uitvoerig onderzoek en navraag gedaan ivm de hernia die hij heeft gehad in Jan 2018 en waaraan hij geopereerd is, en dit heeft geen gevolgen voor zijn nakomelingen of nieuwe dekkingen. Zijn hernia was het gevolg van het toch wel zware politiewerk en bijbehorende trainingen, en kwestie pure pech. Deze hernia is NIET erfelijk, en staan dus nieuwe dekkingen niet in de weg !!!

De eerste pups uit deze combinatie laten zich erg goed zien. Erg sociale honden, met voldoende werkdrift, en super gebruik van hun neus.

Zoals jullie van ons gewend zijn, worden de pups ook weer voldoende gesocialiseerd in en om het huis.
De pups worden ontwormd, getiterd en indien nodig ingeŽnt (klik hier voor meer informatie over het titeren), en gechipt. De pups geboren uit deze combinatie zijn x-mechelaren en hebben dus geen FCI stamboom.
Voor meer informatie, of aanmelding voor een pup uit deze combinatie, kunt U contact met ons opnemen.

Vanaf 1 Jan. 2010 stellen wij voorwaarden aan het reserveren van een pup, klik hier om de voorwaarden eens door te lezen.

 

 


© 2018- SV Niets van deze site mag gebruikt, gepubliceerd of gekopieerd worden, zonder mijn schriftelijke toestemming