Home  |  Nieuws  |  Over ons  |  Onze honden  |  Nesten  |  Planning  |  Foto's  |  Dek-reuen  |  Vaccineren  |  Links  |    Contact 


Afscheid en week 8 van ons H2-nest :


Vrijdag 22 Febr. dag 58:
Erg laat, maar nog even een update van de laatste dagen van de pups hier in huis, het afscheid. Vrijdag hebben we nog genoten van de laatste dag alle pups, en hebben ze lekker veel buiten gespeeld met het mooie weer. Nog even knuffelen, nog even stoeien met mama, papa en oma. Laatste keer allemaal samen.

Zaterdag was het zover, al voor 8 uur stond Jan op de stoep om zijn reutje op te halen, dit wordt zijn 4e pup van onze kennel. Zijn keuze was al eerder gevallen op reu blauw en hij krijgt de naam Buddy. Daarna stonden om 10 uur Peter en Ilona op de stoep, met teckel pup Kenny. Zij kwamen reutje groen ophalen. Hier in de huiskamer was er de 1e echte kennismaking tussen Kenny van 14 weken en hun Nathan van dus 7 weken. En dat ging gewoon super. Als snel stonden DaniŽlle en Cor voor de deur, die kwamen de 1e keuze maken uit de teven. Zij kozen voor teefje rood, en ze krijgt de mooie naam Sheila. Ze gaat bij haar grote volle broer Rush wonen, uit het 1e nest van Happy en Ripper. Na even een pauze voor ons zelf en de honden, was het al snel half 2 en kwamen Brigitte en Nico hun teefje uitkiezen. De keuze is gevallen op roze, en zij krijgt de naam Arwen, en gaat wonen bij 2 corgi's. Als laatste kwam de familie Rietman, met kleinzoon JoŽl, en Mimi koos uiteindelijk voor teefje grijs en gaat Donja heten. 's Avonds was het rust, met nog maar 3 pups in het nest.

Zondags kwamen smorgens Elvina en haar vriend, en hun keuze is uiteindelijk op teefje zwart gevallen en zij gaat Kiba heten.  's Middags stond de familie Buijs op de stoep, met hun 3 kinderen. Zij kwamen hun keuze maken uit de laatste 2 teefjes, maar dit teefje blijft nog even tot 2 Maart bij ons wonen, ivm de vakantie die al lang gepland stond. Hun keuze was moeilijk, maar uiteindelijk kozen ze voor teefje geel en zij krijgt de naam Senna. Hierna kwamen Patty en Wilmer hun teefje ophalen, dit was dus paars en zij krijgt de mooie naam Faya. En toen was er echt stilte in huis. We hebben meteen voor Senna de bench in de kamer gezet en daarna de kennel in de schuur opgeruimd. Het gewone leven begint weer. Voor de familie Buijs blijven we de laatste 2 weekjes van Senna hier de site bijhouden, op een aparte pagina. We houden hun natuurlijk ook via Whatsapp etc op de hoogte.

 

Bij deze willen we alle nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier met hun nieuwe maatje wensen. We hebben ze de best mogelijke start proberen te geven, nu is het aan jullie om ze te laten opgroeien tot mooie, sociale honden. We blijven ze volgen via de diverse social media en persoonlijk contact. Ook willen we iedereen bedanken voor de leuke, lekkere cadeautjes die wij en de honden hebben ontvangen. Maar bovenal, en wat ons zeer goed doet, alle lieve complimentjes en reacties die we gekregen en gelezen hebben.


 

 

Klik hier om naar de pagina van Senna, teefje geel te gaan
Klik hier om terug naar week 7 te gaan
 


© 2019- SV Niets van deze site mag gebruikt, gepubliceerd of gekopieerd worden, zonder mijn schriftelijke toestemming