Home  |  Nieuws  |  Over ons  |  Onze honden  |  Nesten  |  Planning  |  Foto's  |  Dek-reuen  |  Vaccineren  |  Links  |    Contact 


Week 6 van ons H2-nest :


Zondag 3 Febr. dag 38:
En we zitten alweer in week 6. Nog 2 weekjes en dan gaan de pups uitvliegen, het gaat allemaal veel te snel. Drukke dagen gehad. Vrijdag hebben de pups nog even tussen de buitjes door buiten gespeeld. Was maar kort, want het begon al weer te miezeren. 's Avonds met Nikky en DamiŽn weer de pups in de woonkamer gehad. Dolle pret natuurlijk, bij iedereen aan de kleren en schoenen hangen. Met andere speeltjes spelen en elkaar uitdagen. Zaterdag was het een echte regendag, dus veel gespeeld in de kennel. 's Middags weer bezoek van Brigitte en Nico. Zij vonden de pups prachtig en flink gegroeid. Zondags bleek een mooie dag. Eerst 's morgens de tuin wat opgeruimd, en de spullen van de puppy speeltuin erin gezet, schommel op gehangen. 's Middags kwamen Cor en DaniŽlle weer even puppy knuffelen. Meteen lekker naar buiten, spelen en ontdekken. Eerst samen met mama Happy, meteen even wat melk gedronken. Daarna zonder Happy de boel verkennen. We hebben toen ook even Ripper los bij de pups gehad, dat vond hij geweldig. De pups waren ook wel nieuwsgierig naar hem. Daarna weer lekker in de warme schuur met mama, waar ze vrij snel in slaap vielen. 's Avonds weer de pups in de woonkamer gedaan, waar ze hun 1e pensstaafjes kregen. Dat was meteen smullen.
 

 

Donderdag 7 Febr. dag 42:
Precies 6 weken oud zijn de pups vandaag. Nog ruim een week, en dan vliegen ze alweer uit. Dus nog even genieten. Happy en haar pups doen het super. De pups eten goed, vandaag de eerste keer alleen brokjes voorgezet. Eerst wilde ze niet eten, maar toen bleek dat ze niets anders kregen, begonnen ze toch maar. Dit de 2e keer ook gedaan. De middagmaal is weer vlees, en dat kon je merken, dat was zo op. Happy is ook weer minder gaan krijgen, ze geeft nog steeds voldoende melk om het toetje te geven aan de pups. We proberen ze elke dag wel 1 of 2 keer buiten te laten spelen. Dit is goed voor hun ontwikkeling. Ze hebben de ruimte om te rennen. Ze horen meer andere geluiden en ruiken andere dingen. De speeltoestellen worden goed gebruikt, en ook mijn plantenborder hebben ze ontdekt. Daar werd al flink gesnoeid. Vandaag heb ik ook Donya en daarna Ripper eventjes erbij gelaten. Met oma Donya gaan ze niet sollen, die is heel duidelijk met haar correcties. Ripper vind het allemaal geweldig. 

Vrijdag 8 Febr. dag 43:
Even nog de filmpjes van gisteren ge-upload in ons YouTube kanaal

   
Filmpje met oma Donya en eentje met papa Ripper

  
en filmpjes dat ze aan spelen zijn met leuk nieuw speelgoed

 

Klik hier om naar week 7 te gaan
Klik hier om terug naar week 5 te gaan
 


© 2019- SV Niets van deze site mag gebruikt, gepubliceerd of gekopieerd worden, zonder mijn schriftelijke toestemming