Home  |  Nieuws  |  Over ons  |  Onze honden  |  Nesten  |  Planning  |  Foto's  |  Dek-reuen  |  Vaccineren  |  Links  |    Contact 


Senna, teefje geel H2-nest

 

Speciaal voor de familie Buijs, houden we hier 2 weekjes nog de avonturen van Senna bij, tot ze op 2 Maart opgehaald wordt.

Zondags, de 17e, de rest van de pups is opgehaald. Voor Senna is dit natuurlijk ook even wennen, zo alleen. We hebben voor haar de bench in de woonkamer gezet, en ze zal gewoon meedraaien in ons gezin, zoals we normaal een eigen pup opvoeden. Dus dat betekent benchtraining, aan de riem leren lopen, niet meer bij mama Happy drinken. We merken dat Zondag toch benst vermoeiend is geweest, en Senna is erg rustig en slaapt veel. Rond 12 uur hebben we haar in de bench gedaan na een laatste plasje, en ze was vrij snel stil. Scheelt natuurlijk dat mama Happy ook in de kamer slaapt.

's Morgens om half 6 nog droog, dus snel naar buiten om te plassen. Na het eten was het spelen met mama Happy. Ze gaat regelmatig mee naar buiten, om aan de riem te leren lopen. dit gaat redelijk, nog wel veel rond je benen lopen, om weigeren mee vooruit te komen. Maar dat zal wel wennen. Verder deze week wat dingetjes gedaan. Keertje mee naar het park, naar het hertenkampje met de schaapjes etc. De speeltuin mee in. In de auto mee naar het tuincentrum. Een keertje rond de blok gelopen waar ze nieuwe huizen aan het bouwen zijn, met dus de nodige herrie en drukte.

Ook thuis gaat het super, al 2 nachten gewoon stil en droog in de bench. Er wordt veel gespeeld met mama Happy, maar vaak doen we ze ook even apart, zodat ze ook leert spelen zonder Happy.

  

Inmiddels zijn we weer een paar dagen verder en het is bijna zover dat Senna opgehaald gaat worden. We hebben de laatste dagen genoten van het mooie weer. Zo ben ik Zaterdag met Senna even met Gerben naar het vennetje gereden, waar Gerben normaal vist. Even stukje gelopen, wat in het water gespeeld. Zondag zijn we met Donya een stukje gaan wandelen om wat leuke foto's te maken, maar helaas blijft Senna nog niet op commando stil staan of zitten, haha. Verder nog een keertje naar de hertjes geweest, rond het blok huizen gelopen wat gebouwd wordt. Op Woensdag middag naar de speeltuin, op zo'n prachtige zonnige dag en helaas geen kind in de speeltuin te bekennen. Verder nog veel met mama gespeeld, en met papa Ripper. Ze slaapt goed, elke avond op de bank en 's nachts is ze stil in de bench. Af en toe gebeurt er nog een plas ongelukje, maar ze doet het super. We hebben haar afgelopen week ook nog even gewogen, en ze is in ruim 2 weken tijd, meer dan 2 kilo aangekomen, dus mooi op schema.2019- SV Niets van deze site mag gebruikt, gepubliceerd of gekopieerd worden, zonder mijn schriftelijke toestemming